"Zeggen wat je doet en doen wat je zegt"

Administratie & Secretarieel

"Management support in optima forma"


Ook voor administratief en secretarieel personeel bent u bij Baanexpert aan het juiste adres.

Het bemiddelen van managementondersteunend personeel is mogelijk vanuit onze kennis en werkervaring. Wij redeneren en handelen vanuit uw specifieke bedrijfssituatie en behoefte.

Wij selecteren kandidaten op basis van genoten opleiding en praktijkervaring. Maar voor een weloverwogen match toetsen wij bovendien hun ambities, attitude en persoonlijkheidskenmerken om een succesvolle plaatsing te kunnen garanderen.

Onze mensen

Het accent van het secretariële vak is de laatste jaren veranderd. De hedendaagse manager heeft naast uitvoerende taken ook veelal een organiserende en soms een vertrouwensrol gekregen. 

Bent u op zoek naar een betrokken Administratief medewerker, Commercieel medewerker, Telefoniste/Receptioniste, Secretarieel medewerker, (afdeling of directie) Secretaresse of een Personal Assistent dan zijn wij u graag van dienst.

Persoonlijke aanpak voor de juiste match

Onze relaties kunnen rekenen op persoonlijke aandacht en optimale service. Baanexpert is een ervaren arbeidsbemiddelaar. Wij kennen de regionale arbeidsmarkt als geen ander en zijn in staat uw wensen en behoeften te vertalen naar een succesvolle match.

Plaats aanvraag