"Zeggen wat je doet en doen wat je zegt"

Automotive

"Vakkundige monteurs en leidinggevenden voor uw bedrijf"


Baanexpert is al jaren totaalleverancier voor landelijk bekende spelers en regionale garagebedrijven. De externe dynamiek is hedendaags binnen de automotive sterk veranderd met andere spelers en regels. De sector vraagt naar verdiepende vakkennis en goede omgangsvormen met klanten door de toegenomen concurrentie.  

Voor alle operationele functies in het werkproces heeft Baanexpert voor u de juiste mensen, van autotechnici, apk keurmeester, werkplaats chef,  vestigingsmanager of bedrijfsleider. Of het nu gaat om een vast dienstverband of een tijdelijke functie. Samen met u bekijken we wat de beste en meest voordelige oplossing is voor uw personeelsvraagstukken.

Onze mensen

De kandidaten die wij voor u rekruteren en selecteren  zijn ervaren vakmensen die betrokken zijn bij hun werk. Zij bezitten een verdiepende vakkennis om uw klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Persoonlijke aanpak voor de juiste match

Onze relaties kunnen rekenen op persoonlijke aandacht en optimale service. Baanexpert is een ervaren arbeidsbemiddelaar. Wij kennen de regionale arbeidsmarkt als geen ander en zijn in staat uw wensen en behoeften te vertalen naar een succesvolle match.  

Plaats aanvraag