"Zeggen wat je doet en doen wat je zegt"

Bouw

"Ervaren personeel voor alle fasen van het bouwproces"

 


Baanexpert is thuis in de bouwsector en bemiddelt hiervoor in vakkundig personeel. De bouwsector vraagt naar ervaring, deskundigheid en instroom van nieuwe arbeidskrachten. Wij beseffen dit maar al te goed en spelen daar met onze manier van werken feilloos op in. Baanexpert koppelt inventiviteit aan resultaat. Dat betekent een effectieve personele oplossing voor een sterk concurrerende prijs.

Van werkvoorbereiding tot uitvoering, van engineering tot beheer. Voor alle fasen van het bouwproces hebben wij voor u de juiste mensen. Of het nu gaat om een vast dienstverband of een tijdelijke functie, Baanexpert levert een compleet pakket op het gebied van arbeidsbemiddeling. Samen met u bekijken we wat de beste en meest voordelige oplossing is voor uw personeelsvraagstukken.

Onze mensen

Onze werknemers zijn stuk voor stuk ervaren vakmensen, die meer dan betrokken zijn bij hun werk. Projectleiders, calculatoren, steigerbouwers, metselaars. Maar ook P&O medewerkers en inkopers die weten hoe de bouwsector in elkaar steekt. Onze kandidaten zijn niet alleen uitstekend opgeleid voor hun werk, zij zorgen er ook voor dat ze bijblijven zodat zij vakwerk kunnen blijven leveren en altijd beschikken over up to date kennis.

Wij werken met vakmensen die al meer dan 25 jaar het klappen van de zweep kennen, maar ook met schoolverlaters met een MBO of HBO diploma op zak die graag aan de slag willen. Bij al onze kandidaten staan motivatie en flexibiliteit hoog in het vaandel. En dat kunt u merken! 

Persoonlijke aanpak voor de juiste match

Onze relaties kunnen rekenen op persoonlijke aandacht en optimale service. Baanexpert is een ervaren arbeidsbemiddelaar. Wij kennen de regionale arbeidsmarkt als geen ander en zijn in staat uw wensen en behoeften te vertalen naar een succesvolle match.  

Plaats aanvraag