"Zeggen wat je doet en doen wat je zegt"

Infra & Elektrotechniek

"Mensen die weten waar het vandaag en morgen om draait" 


Baanexpert weet de weg in de infra en elektrotechniek, waarin de ontwikkelingen snel gaan. Vooral voor verkeer- en regelinstallaties, beveiliging, branddetectie en toegangscontrole worden voortdurend innovatieve toepassingen bedacht. U zoekt mensen die daar mee om kunnen gaan. Die hun hand niet omdraaien voor de nieuwste snuffjes en die weten waar het vandaag en morgen om gaat.

Baanexpert ziet een dynamische arbeidsmarkt, waarin de vraag om gekwalificeerd en betrouwbaar personeel meer zal toenemen. Wij kennen de sector en zijn in staat die mensen te leveren die u nodig heeft. Of het nu gaat om vast of tijdelijk werk, wij bieden u een effectieve personele oplossing voor een sterk concurrerende prijs.

Onze mensen

Op alle terreinen binnen de Infra en elektrotechniek heeft Baanexpert werknemers die met hun kennis en ervaring een duidelijke meerwaarde bieden voor uw bedrijf. Mensen die met u meedenken en die precies weten waar het om draait. Of het nu gaat om een elektromonteur of een tekenaar, een procesanalist of een projectmanager, wij weten de juiste man of vrouw voor u te vinden.

Onze werknemers zijn uitstekend opgeleid, gemotiveerd en betrokken. Bovendien stimuleren wij onze mensen om hun kennis en ervaring op peil te houden met behulp van trainingen en cursussen. Zo heeft u altijd up to date kennis in huis!

Persoonlijke aanpak voor de juiste match

Onze relaties kunnen rekenen op persoonlijke aandacht en optimale service. Baanexpert is een ervaren arbeidsbemiddelaar. Wij kennen de regionale arbeidsmarkt als geen ander en zijn in staat uw wensen en behoeften te vertalen naar een succesvolle match. 

Plaats aanvraag