"Zeggen wat je doet en doen wat je zegt"

Installatietechniek

"Prestatiegerichte vaklieden die van alle markten thuis zijn" 


Er wordt weer volop geïnstalleerd in Nederland of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud. Binnen de installatietechniek is er momenteel een sterke toename in het werkaanbod. Voor de installatiebranche is het van essentieel dat er voldoende gekwalificeerde medewerkers beschikbaar zijn. Maar ook dat de medewerkers duurzaam inzetbaar blijven en dat ze veilig en gezond werken. Bent u op zoek naar een vakman? Dan bent u bij Baanexpert aan het juiste adres!

Onze mensen

Wij zijn voor u een betrouwbaar werving & selectie bureau of detacheringspartner die u tijdig voorziet van gemotiveerd en gekwalificeerd personeel in de elektro- en installatietechniek. Bent u op zoek naar een zelfstandig werkend loodgieter, CV monteur, luchtkanalen-,  aircomonteur of elektromonteur.  Met onze jarenlange ervaring binnen de installatiebranche zijn wij u graag van dienst.

Persoonlijke aanpak voor de juiste match

Onze relaties kunnen rekenen op persoonlijke aandacht en optimale service. Baanexpert is een ervaren arbeidsbemiddelaar. Wij kennen de regionale arbeidsmarkt als geen ander en zijn in staat uw wensen en behoeften te vertalen naar een succesvolle match.

Plaats aanvraag