"Zeggen wat je doet en doen wat je zegt"

Metaal

""Vakkundig personeel voor grote en kleine opdrachten"


Baanexpert is ijzersterk in de metaaltechniek. De sector krijgt de komende jaren te maken met nijpende personeelstekorten, veroorzaakt door aan de ene kant een flinke uitstroom door (pre)pensioenen en toenemende vergrijzing en aan de andere kant een gebrek aan instroom van gekwalificeerd personeel. Met de groeiende economie is de behoefte aan ervaren en flexibel personeel groot. Dit vraagt om een andere aanpak op het gebied van arbeidsbemiddeling.
Baanexpert kent de problemen van de sector en weet met een resultaatgerichte en inventieve aanpak een oplossing voor ieder 

personeelsvraagstuk te vinden. Baanexpert heeft binnen de metaalsector inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd. Wij leveren vakkundig personeel voor korte en langlopende opdrachten. En dat alles in een scherpe prijs-kwaliteit verhouding.

Onze mensen

Of u nu op zoek bent naar lassers, pijpfitters, bankwerkers, ijzerwerkers, cv monteurs of installatiemonteurs, wij vinden de gekwalificeerde vakmensen die u zoekt. Ook voor werkvoorbereidend of leidinggevend personeel bent u bij ons aan het juiste adres.Onze mensen zijn uitstekend opgeleid, gemotiveerd en betrokken. Boven-dien zorgen wij ervoor dat de kennis en ervaring van onze werknemers op peil blijven. En uiteraard besteden wij veel aandacht aan de veiligheid. Al onze medewerkers beschikken over geldige veiligheidscertificaten.

Persoonlijke aanpak voor de juiste match

Onze relaties kunnen rekenen op persoonlijke aandacht en optimale service. Baanexpert is een ervaren arbeidsbemiddelaar. Wij kennen de regionale arbeidsmarkt als geen ander en zijn in staat uw wensen en behoeften te vertalen naar een succesvolle match.

Plaats aanvraag